Om Oss

 

Så hva er Freedome? Vi startet Freedome fordi vi ønsket å bety noe for byen vår! Gjennom å skape en trygg samlingsplass for barn og ungdom i Stavanger, som var nærme nok til at en kunne komme seg dit, selv om foreldrene ikke kjørte. Vi ville skape en familieplass, som var sentral og tilgjengelig for alle. Stedet skulle være trygt, morsomt og spennende, hvor man kunne få utfordre seg selv fysisk, lære nye triks, leke, eller bare henge med venner.

Vi har hele veien hatt stort fokus på trygghet og kvalitet. Derfor har vi fått levert trampolinene våre av Skyzone, med det beste materialet og de beste fjærene, som sørger for at de som virkelig vil sveve, sprette og hoppe kan få til de vanskeligste triksene. Samtidig som det er en plass en kan leke og kose seg med full trygghet i at trampolinene våre er av ypperste klasse.

På Freedome har vi dekket både gulv og vegger av trampoliner. Og gitt det lille ekstra med 4 performance-trampoliner og en diger SuperGuad, en dodgeball-bane, Ninja Warrior Bane, en diger airbag en kan teste nye triks på uten å skade seg, og masse annet moro.

Våre medarbeidere gjør sitt yttesrte for topp service og en god opplevelse for hele familien. Vi elsker å leke og ha det gøy, og kanskje kan vi også lære deg noen nye triks?

Vi arrangerer alt fra bursdagfester, trampoline kurs, Fitness-timer for voksne, ferie camp for barn, After School / SFO, Nerf-battles, Toddler-time for de aller minste, Glow Party, og mye mye mer!

Vi tilbyr også teambuilding for bedrifter, utdrikkingslag og egne priser for skoler og foreninger.

Send oss en epost eller ring oss om det er noe du lurer på noe, vi gleder oss til å høre fra deg info@freedome.no.

 

FAQ:

 

Hva er aldersgrensen?

Anbefalt aldersgrense er 5 år for de generelle områdene. Vi har eget opplegg for de som er 0-6 år, på «toddler-time» to ganger i uken ( lørdag/søndag 09.00-10.00).

Er det lett å parkere hos dere?

Ja vi har stor parkeringsplass rett utenfor (mot betaling), og flere plasser langs veien og i området der man kan stå gratis.

Hvorfor har dere ikke skum-grop?

Vi har valgt å ha airbag isteden for skumgrop fordi det er mye mer hygienisk, og tryggere. Skum-groper er vanskelige å holde rene, og en ordentlig bakteriebombe. Airbag´en tømmes for luft og rengjøres hver dag. Airbag er også tryggere, og har en lavere skadefrekvens enn skum-grop.

Må voksne betale om de er med barn som hopper?

Hvis du ikke skal hoppe, trenger du ikke betale. Du kan sette deg i kaféen og slappe av, mens de som hopper koser seg i parken. Du kan også gå ned til de som hopper selv om du ikke hopper selv.

Er dobbel salto lov?

Ja, men bare hvis du kan vise at du behersker teknikken. For å få lov til å dobbel-salto må du vise en Freeguard at du har kontroll på enkel salto, vise dobbel, og du vil deretter få et eget armbånd som bevis på at du er proff-hopper. Alle som får armbåndet kan ta dobbel når de vil.

Har dere egne priser for skoler og foreninger?

Ja! vi har gruppe rabatter, og kan fikse helt spesielle priser for lag, foreninger eller skoler som vil komme regelmessing. Ta kontakt på info@freedome.no eller ring 906 63 911 for mer info.